2011年9月1日星期四

MBT Technieken

taat voor MBT Masai Barefoot Technology, Begon die in 1996. Theory of van zich op richt of basis of positieve Effecten op het door hem een ​​lichaam menselijk Beetje instabiel of off-balance. De mensen lopen op Masai blot Voeten overal in het Resultaat IS een minder in Sterkers Spieren rugklachten. De algemene doelstelling technology blijft om van Heen in Gezamenlijke pijn te bouwen van het door verlichten Spieren verminderen en het van voor het hele Schok Skeleton.

Concentrate

Om te beginnen van gebruik Schoenen MBT, Moet u alleen te dragen van de schoenen Wannee Kunt u zich op het lopen concentreren. In het begin of instabiliteit voelt Vreemde, due focussen I Stappen op houden u pijn Zelf of Vallen. Waarop ook in to handle the Total loopbeweging voelt in nieuwe schoenen I. Hoe meer verschillen te herkennen of I, I hoe beter zal op een goede afweging Tussen.
Langzaam opbouwen Time

In het begin moet dragen alleen for schoenen I Tussen 30 tot 45 minuten per dag. Als u meer gebruikt om fysieke did in Actief te zijn, Kunt u for schoenen dragen tot twee uur. Draag deze schoenen elke dag dezelfde hoeveelheid tijd voor een week. Elke week moet eigenlijk ook I 15 tot 30 minuten per week in staat totdat I bent om te dragen van de comfortabel schoenen voor meer dan twee uur. Op uw lichaam said punt zich heeft aangepast aan het algemene gevoel van de schoen Kunt u dragen of MBT's hele dag.
Stride door duwen

Veranda door te leren not uw om lichaam I duwen in Plaats van trekken naar voren. MBT's helpen u om uw te houden op een not Juist lengte te houden u in evenwicht. De Meester Hebben of neiging mensen om hun lichaam is lopen voor of achter hun natuurlijke zwaartepunt. Kern said verzwakt zorgt ervoor dat Spieren in rugpijn Zaken als. I te werken als leert zwaartepunt I put in natuurlijke Stappen te nemen, Zieta u een van uw verhoging kern van het spierkracht in Juist gebruik van alle lichaamsspieren. Dit helpt you verlichten Slechte gewoonten in verschillende gewrichtspijn of Juist.
Gebruiken voor de training, niet Competition

MBT's Hebben of goed om te neiging zijn voor de opleiding om te lopen lange of Wandelen afstanden, maar niet echt voor concurreren. Vanwege of instabiliteit van de MBT Verkooppunten, U bent waarschijnlijk niet uw beste tijd te bereiken als u om schoenen te concurreren. Trainen puts I geeft een schoenen bij het voordeel terug naar overstappen for schoenen voor normal competition. Het is het IS vergelijkbaar uitvoeren puts extra gewicht. I Spieren Sterker presteren beter dan in het gewicht wordt als verwijderd. Over het algemeen moet het geeft een I Beetje een tijd boost.

没有评论:

发表评论